5. des. 2012

Vinner utfordring #55

Da var det tid for å velge vinner av utfordring #55

Motiv + Tekst 


Sponsor denne gang er
Gode Minner er en scrappe- og kortlagingsbutikk som har ligget i Tønsberg siden 2004.
Butikken byttet eiere sommeren 2010 og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste butikken når du vil ta vare på Gode minner og lage kort til dine Gode venner.
Vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og innholdsmessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et stort utvalg innen mønsterpapir, Bazzill, stempler, blomster, bånd, bling, og annet pynt og stæsj. Våre priser er absolutt konkurransedyktige, kom gjerne innom en tur og sjekk selv. Vi har nyheter på vei inn i butikken ukentlig og gjør vårt ytterste for å bli den mest koselige og beste scrappebutikken i Norge.
Vi holder kurs i både scrapbooking og kortlaging, for nybegynnere og viderekommende. Vi har butikktreff både vår og høst som er åpne for alle.
Vi kommer med nettbutikk, men inntil den er oppe og går kan du bestille varer via mail og vi sender til deg. Ønsker du kontakt med oss, kan du bare sende en mail på: 
post@godeminner.no eller ringe oss på tlf. 33 33 38 88. Følg oss gjerne på vår blogg http://godeminner2.blogspot.com der legger vi ut smakebiter og fristelser på noen av nyhetene som kommer inn. Lik oss også gjerne på Facebook. 
Med vennlig stempel- og scrappehilsen Monica & Hege


de 3 favorittene er følgende


Vinneren er
Synnøve med dette bidraget


Gratulerer så mye
send mail til anonymescrappere@hotmail.com 
- merk mailen med "Vinner #55"2 kommentarer:

  1. Tusen takk for en herlig topp tre plassering:)
    Ha en fin 2.søndag i advent!
    klem fra Kjersti:)

    SvarSlett
  2. Åhh tack så mycket för att ni valde min lilla flaska, hoppas ni har en fin jul! Kram Linda

    SvarSlett

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere