-Vårt designteam-


Hei Hei :)

Jeg heter Ragnhild og er en 83'modell, scrappe glad kreativ sjel fra Trondheim. :) Å her bor jeg med mine 2 søte barn og min kjære sambo.
Mitt første møte med bazzil var i 2006, laga noe småtteri nå og da, men det tok ikke av før i 2008. Jeg elsker virkelig denne hobbyen og kommer nok til og bli gammel sammen med den. Jeg tenker scrapping nesten hele døgnet, det er på kanten til at jeg drømmer om det :P Men det er jo bare positivt å ha en hobby man er så engasjert i, for allt av døtid går med til den. :) Så kan ikke si at jeg kjeder meg.
Vil ikke si at jeg har en helt egen spesiell stil enda. Jeg er åpen for det meste og elsker og prøve nye ting. Men jeg har en forkjærlighet for rosa. Noe jeg ikke klarer og legge fra meg, for jeg har prøvd mange ganger, men ender alltid tilbake til den kjære rosa fargen. :)
For tiden går jeg hjemme i mamma permisjon, og trives veldig godt med det! :)
Det var litt om meg :)Mitt navn er Anja og jeg har laget kort og andre kreasjoner siden 2006, de siste årene har det tatt litt mere av enn tidligere. Mye er takket være at jeg har arbeidet for Papirplaneten i Sogndal.

Jeg syns det er litt vanskelig å definere stilen min, men er glad i å pynte med alt fra bling til blomster, blonder og stasj. Jeg er svak for rosa og det sukkersøte.
Jeg er såå glad og stolt for å få bli med som designer hos Anonyme Scrappere. Gleder meg stort til å få delta og bli kjent med alle. Håper på å få inspirere med mine kort og kreasjoner.


Jeg heter Marit, 80'modell og er fra lille sørlandsbyen Mandal. Her bor jeg sammen med min mann og mine 2 prinsesser, Sofie og Åse.

Jeg har klippet og limt siden jeg var 15, men begynnte med loer i ca 2005. Ble totalt hekta. Jeg har nok ikke en spesiell stil og liker å leke med forskjellig stiler og det går mye i perioder. Elsker å scrappe sammen med andre, så vi er en liten gjeng som samles jevnlig. Det er da det beste kommer frem:)

Innen scrapping er helt avhengig av cricuten min, som jeg bruker på nesten hvert eneste prosjekt. Ellers er det storforbruk av glossy for tiden.
Elsker utfordringer og forskjellige konkurranser både i blogglandia og på forum.
Så gleder meg mye til det som skal skje her inne!
Jeg er Synnøve og er 75'modell. Kommer fra Ålesund, men er bosatt i Molde sammen med mine to herlige “rampejenter” og min snille mann.
Jeg startet denne fantastiske galskapen i 2006, da jeg kjøpte mitt første stempel og begynte å lage kort. Nå går det absolutt mest i Loer, men jeg hiver meg gjerne over andre prosjekter så fort muligheten byr seg. “Forelskelsen” har eskalert i superfart, og resultert i eget scrapperom og altfor mye (?!) stæsj! Har en stor kjærlighet til blomster, og lager noen selv også innimellom. Yndlingsfargen min er blå, men man kommer ikke utenom rosa når man er jentemamma!
Stilen min er litt vanskelig å definere, men jeg har vel landet på en litt “clean” og kontrastfylt hylle. Prøver meg på det meste, så tror jeg er ganske så allsidig.
Scrapping er terapi!!! Jeg er sikker på at jeg er en bedre mamma og kone når jeg får holde på med verdens beste hobby!
Jeg er sååå glad for å få være med i dette supre designteamet, og gleder meg til å sette i gang med nye prosjekter!

Hei, eg heiter Tine E. S. Kristiansen og er 74'modell. Eg kjem frå Voss, men bur no på Sleire i Masfjorden (Nordhordland). Det var sjølvsagt kjærleiken som fekk meg inn her.
Saman har me ei dotter, og han har ein gut ifrå før. Eg har ”alltid” drevet med noko hobby ting. Har til og med hatt ein Hobbybutikk som eg overtok etter mamma. Men akkurat denne hobbyen begynte eg ikkje med før litt etter at dottera vår vart født. Eg ville lage album til ho og ”snubla” over nokon nettbutikkar. Reiste so på min fyrste scrappe butikk og då var det gjort. Fekk auga opp for både kort og andre papirting..Eg begynte i da små på kjøkkenbordet og hadde dei få tinga mine i ei pappøskje.. Men so lagde me eit hobbyrom, og ting fekk andre dimensjonar. Eg går sjukemeldt og har då heile dagen for meg sjølv. Og då blir da mykje tid til papir puslerier. Eg lagar masse (helst kort da går i) på bestilling og har nokon utsals plassar, også er eg på messer rundt om kring. Stilen min..tja kva skal ein sei. Har eg ein stil? Synes eg klarer å lage masse forskjellig. Men om det er akkurat rett innen den og den stilen veit eg ikkje. Eg lagar korta/øskja slik eg vil og likar, so kan det vera kva stil det vil for meg Wink 


Jeg hedder Pia, er født i 1950 og bor i Smørum, som ligger i Danmark.Jeg mødte min mand i 1966 og vi har en dejlig datter på 39 år,svigersøn og 2 skønne børnebørn.Mikkel på 17 år og Mathilde på 12 år.Mathilde vil stadig gerne stå model og er ofte at finde på mine layout.Mikkel har den alder hvor han ikke synes det er fedt at blive stillet til skue Jeg startede så småt med scrapbooking i august 2006. Inden den tid havde jeg aldrig hørt om scrapbooking men jeg blev hurtig grebet af denne dejlige hobby og jeg er også blevet mere og mere grebet af kortmageri. Jeg slapper af når jeg i mange timer fordyber mig med bordet fyldt med papirer,lim, blomster og andet pynt


Merete
Jeg har hatt scrapping som hobby nr. 1. siden kortkurs i februar 2006. Før scrapping var det strikking og sying, nå blir det helst maskinsøm på papir. Noen layouter har det også blitt.
Etter jeg startet med blogg fikk jeg virkelig se hvor stor denne scrappingen er blitt, og så mange flinke der ute!
Mine favorittprodukter er nok Distress Ink. Liker å sverte ting jeg lager, blending tooler`n er blitt brukt en del sammen med andre produkter av TimHoltz. Jeg vet ikke helt hvorfor men gutt og herrekort liker jeg godt å lage, kanskje det har med at jeg er nok litt forsiktig med bling og blomster. Jeg har alltid likt å holde på med farger, så scrapping ble bare midt i blinken for meg. Og jeg må bare nevne mine 7 andre scrappegale venner som inspirerer meg, vi møtes en kveld hver 14. dag her på Tingvoll i Nordmøre. Ellers så blir jeg inspirert av mange, mange scrappeblogger rundt i verden. Jeg heter Gro, er 70'modell og bor i Holmestrand sammen med min kjære katt…Kortlaging begynte jeg med i 2007, da jeg ble permittert fra jobb i et halvt år fordi Hanekleivtunnellen raste sammen og arbeidsplassen min måtte stenge.Det var jeg og to andre jeg jobbet sammen med som fant ut at vi måtte ha minst en hobby til, skulle vi komme oss igjennom et halvt år uten jobb. Og jeg må jo si jeg har vært hekta siden…. Og det er blitt ganske mange av oss etter hvert som treffes for å lage kort og sosialt samvær.Når det gjelder scrappestil så er vel statusen at jeg har ingen bestemt stil. Prøver det meste.Etter jeg fikk meg blogg har det jo åpnet seg uante muligheter. Og er jeg tom for inspirasjon en dag, er det bare å ta seg en liten bloggrunde.Det er så utrolig mye lekkert som blir laget rundt omkring og da kjenner jeg at lysten til å lage noe skikkelig fint kommer krypende igjen.Jeg må jo si det var hell i uhell at jeg ble permittert, fikk jo en hobby for livet….

Jeg heter Aina, er 74'modell og bor i Molde sammen med mannen min Frank og våre to døtre Maria, og Marthe.
Har scrappet siden høsten 2008 da jeg fant ut at jeg skulle lage et album til eldstejenta til konfirmasjonen, og siden den gang har det bare "ballet" på seg!
Liker best å lage LO`er og stilen min heller nok til det shabby..og jeg er veldig glad i detaljer, gjerne massevis av dem.
Gleeeder meg til å bli med i teamet, dette er en stor ære for meg!!
Ønsker med dette alle en riktig god sommer, jeg skal ihvertfall knipse masse bilder og kose meg med dem utover høsten ;-)
Heisan!
Hege heter jeg, er 74'modell, kommer egentlig fra Trysil, men har "forvillet" meg opp til Steinkjer. Her bor jeg sammen med min samboer og våre to sønner.Jeg har alltid vært kreativ, og har prøvd mange forskjellige hobbyer, - men ingen har gitt meg så mye som scrappinga! Det begynte forsiktig med kortlaging for 5 år siden, men det var vel først for fire år siden at det virkelig tok av og jeg ble bitt av "scrappebazzillen"! Gjennom denne fantastiske hobbyen får jeg ikke bare uttrykt meg kreativt, jeg får også mange nye herlige venner!! Jeg stortrives på scrappetreff, og prøver å delta på det så ofte det lar seg gjøre. Jeg finner masse inspirasjon i den kreative energien på slike treff, og elsker å se hva andre lager! Ellers finner jeg også inspirasjon i bloggverdenen, på youtube og i diverse forum, - det kan være en scrappestil, en teknikk eller en fargesammensetning.Stilmessig er jeg vel innom litt av hvert. Jeg liker veldig godt vintage-stilen når jeg lager kort o.l., da får jeg virkelig kost meg med blonder og "jenteting" som jeg ikke får brukt så mye på LO'er (gutta mine har ikke sansen for å bli pyntet med blomster og blonder av en eller annen grunn..) Når jeg scrapper LO'er går det oftest i mer freestyle-stil, det er gøy å kunne leke litt også!Håper jeg kan være til inspirasjon!

MetteJeg heter Mette er 63'modell, jeg er gift og har to voksne gutter. Jeg er både oppvokst og bosatt på Gjøvik
Jeg begynte med kortlaging for noen år siden og jeg har etterhvert blitt mer og mer hektet på denne flotte hobbyen, kan vel si at jeg er helfrelst. Jeg synes det er så mye flott en skape av papir, og det slutter aldri å fasinere meg .

Scrappestilen min kjennetegnes mest av vintage og shabbychic stilen, men jeg synes også det er artig å prøve andre stiler.Jeg er veldig glad i blomster , blonder og stæsj og det preger kortene mine. Jeg er nokså allsidig når det gjelder farger, liker det meste i fargeskalaen.Jeg henter mye inspirasjon fra srappeblogger synes det er så mange kreative og flinke folk der ute i bloggverden. Etter jeg begynte med denne hobbyen har jeg også fått mange "scrappevenner " som gir meg masse inspirasjon og glede.