11. sep. 2012

Vinner og favoritter med knapper og bånd!

Da er tiden inne for å kåre en vinner i utfordringen vår med knapper og bånd! Så masse lekre bidrag dere. Dere er gode! Trenger dere inspirasjon er det bare til å ta en tur innom bloggene!

Vi er så heldige at Perlehuset er med å sponser oss på denne utfordringen. De sponser med disse søte knappene og båndene.
Før jeg avslører vinneren må jeg vise dere 3 favoritter!Falt helt for dette enkle, men lekre kortet. Fargene og bildet er jo bare helt fantastisk sammen.Flott bruk av bånd, hyssing og knapp.Denne Tilaen var jo bare så søt. Elsker det sarte og forsiktige inntrykket tagen gir. Bånd, knapp og blonde var lekkert dandert på helt "riktig" plass.Lekent og tøfft gutte kort. Veldig tøfft hvordan du har brukt flere forskjellige bånd på tagen og "festet" det med knappen. Så var det over til vinneren!

....
.
....
...
..
...
.
....
...
.


Falt helt for denne lekre og søte vin tagsen. Artig at du har brukt hyssing for å henge tagen. Jenta var jo bare helt hærlig i sin lyseblå kjole som matcher hele temaet med vinter. Flott bruk av mange forskjellige snøfnugg og det hele blir løftet av kanten med "snø". Sløyfen med knapp og snøfnugg tags er prikken over i en:)


Kan du Anne sende over adressen din til anonymescrappere@hotmail.com så kommer det en pakke i posten til deg snart:)

Tusen takk for at dere alle er med å deltar på våre utfordringer!

Da kan dere glede dere til onsdag, da er det tid for ny utfording!

1 kommentar:

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere