13. mars 2011

HURRA !! Vi har fått nye DT'er med oss på laget

Endelig er ventetiden over!

Vi "gamle" DT-damer er så glade for endelig å kunne presentere dere alle for våre fantastiske nye DTere.
Det var ingen lett oppgave å komme frem til hvem vi skulle velge, for nivået blandt søkerne var høyt.
Det er så masse dyktige damer der ute i scrappeverden.
Vi vil takke alle som tok seg tid til å sende inn en søknad til oss, og ønske bedre lykke neste gang.

Våre nye DT damer feirer med hver sin RAK. For å være med i trekningen, må du melde deg på via Inlinkz helt nederst. Du må også være følger av bloggen vår. Dersom du vil reklamere for RAK-ene våre så er det helt topp, men ikke nødvendig. Vi bruker random.org for å finne de 5 vinnerne som stikker av med hver sin RAK. Det er åpent for påmelding helt til søndag 27. mars kl. 12.00.

Og så...

*trommevirvel*

Bli med oss å ønske hjertelig velkommen til de fantastiske nye damene.


LORETA:
Mitt navn er Loreta, men i scrappe-verden er jeg mest kjent som Loriete. Jeg er 33 år gammel og er stolt over å kalle meg scrappaholic. Jeg er gift med en fantastisk svensk fyr og har en datter på 3. Jeg begynte å scrappe i 2008 og har vært helt hekta siden. Jeg liker å lage alt i papir som kort, LOer og altered items, særlig 3D projekter i vintage og shabby chic stil. Jeg liker å bruke masse pynt og elsker blomster på mine prosjekter. Jeg elsker utfordringer og nye måter å gjøre ting på(tenker "outside the box"), og er begeistret over å prøve ut nye teknikker og stiler. Jeg er veldig glad og stolt av å være med på Anonyme Scrapperes DT.


Min RAK:


MARIT:

Jeg heter Marit, 30 år og er fra lille sørlandsbyen Mandal. Her bor jeg sammen med min mann og mine 2 prinsesser, Sofie på snart 3 år og Åse på 1 år.
Jeg har klippet og limt siden jeg var 15, men begynnte med loer for ca 5 år siden. Ble totalt hekta. Jeg har nok ikke en spesiell stil og liker å leke med forskjellig stiler og det går mye i perioder. Elsker å scrappe sammen med andre, så vi er en liten gjeng som samles jevnlig. Det er da det beste kommer frem:)
Innen scrapping er helt avhengig av cricuten min, som jeg bruker på nesten hvert eneste prosjekt. Ellers er det storforbruk av glossy for tiden.
Elsker utfordringer og forskjellige konkurranser både i blogglandia og på forum.
Så gleder meg mye til det som skal skje her inne!

min RAK:
Jeg er Synnøve og er 36 år. Kommer fra Ålesund, men er bosatt i Molde sammen med mine to herlige “rampejenter” og min snille mann.
Jeg startet denne fantastiske galskapen i 2006, da jeg kjøpte mitt første stempel og begynte å lage kort. Nå går det absolutt mest i Loer, men jeg hiver meg gjerne over andre prosjekter så fort muligheten byr seg. “Forelskelsen” har eskalert i superfart, og resultert i eget scrapperom og altfor mye (?!) stæsj! Har en stor kjærlighet til blomster, og lager noen selv også innimellom. Yndlingsfargen min er blå, men man kommer ikke utenom rosa når man er jentemamma!
Stilen min er litt vanskelig å definere, men jeg har vel landet på en litt “clean” og kontrastfylt hylle. Prøver meg på det meste, så tror jeg er ganske så allsidig.
Scrapping er terapi!!! Jeg er sikker på at jeg er en bedre mamma og kone når jeg får holde på med verdens beste hobby!
Jeg er sååå glad for å få være med i dette supre designteamet, og gleder meg til å sette i gang med nye prosjekter!

min RAK:TINE


Hei, eg heiter Tine E. S. Kristiansen og er 34 år gammal. Eg kjem frå Voss, men bur no på Sleire i Masfjorden (Nordhordland). Det var sjølvsagt kjærleiken som fekk meg inn her.
Saman har me ei dotter på 3 år, og han har ein gut ifrå før som no er 13år. Eg har ”alltid” drevet med noko hobby ting. Har til og med hatt ein Hobbybutikk som eg overtok etter mamma. Men akkurat denne hobbyen begynte eg ikkje med før litt etter at dottera vår vart født. Eg ville lage album til ho og ”snubla” over nokon nettbutikkar. Reiste so på min fyrste scrappe butikk og då var det gjort. Fekk auga opp for både kort og andre papirting..Eg begynte i da små på kjøkkenbordet og hadde dei få tinga mine i ei pappøskje.. Men so lagde me eit hobbyrom, og ting fekk andre dimensjonar.

Eg går sjukemeldt og har då heile dagen for meg sjølv. Og då blir da mykje tid til papir puslerier. Eg lagar masse (helst kort da går i) på bestilling og har nokon utsals plassar, også er eg på messer rundt om kring. Stilen min..tja kva skal ein sei. Har eg ein stil? Synes eg klarer å lage masse forskjellig. Men om det er akkurat rett innen den og den stilen veit eg ikkje. Eg lagar korta/øskja slik eg vil og likar, so kan det vera kva stil det vil for meg Wink 


Det skal bli veldig moro å vere DT her i Anonyme Scrappere.


MIN RAK
Mitt navn er Wenche Jensen. Jeg er 35 år og mor til to gutter. Du kjenner meg kanskje som WencheJ fra forumverdenen. Jeg har holdt på med denne hobbyen siden 2006. Jeg lager kort og scrapper LOer i A4format, og synes det er veldig vanskelig å beskrive min egen stil, da jeg fremdeles ikke synes jeg har funnet den helt. Jeg elsker å prøve, teste og feile (og innimellom også lykkes) ;-)

min RAK:
Hjertelig velkommen damer! Vi gleder oss alle til å starte sammarbeidet.

Og til alle våre følgere og deltagere:
Tusen takk for alle de nydelige bidragene dere leverer til oss på utfordringene våre.
Det er så gøy å besøke bloggene deres og følge med på hva dere alle tryller frem av papir.

Stor og vennlig hilsen fra gamle og nye DT damer!

13 kommentarer:

 1. Gratulerer alle sammen - gleder meg til å se hva dere lager her :)

  SvarSlett
 2. Wow! Fantastisk gjeng!

  SvarSlett
 3. Gratulerer til alle nye DT'er :o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer alle sammen :)

  SvarSlett
 5. For en gjeng!! Gleder meg til å se hva dere lager, og ekstra morsomt at min gode Synnøve er med :-))

  SvarSlett
 6. Velkommen, det blir spænnende at se hvad I laver.
  Klem fra Dorte

  SvarSlett
 7. Gratulerer alle nye DT`er :O)
  Gleder meg til å se hva dere lager og finner på :o)

  SvarSlett
 8. Gratulerer til alle nye DT'er :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer til dere alle...gleder meg til å se hva dere lager:)
  Angella

  SvarSlett
 10. Takk, takk! Blir spennende å være her!

  SvarSlett
 11. Gratulere til dere! flinke jenter dere har fått med på laget......

  SvarSlett
 12. Tillykke allesammen, jeg vil da godt være med om lodtrækning, jeg har vundet engang før, men fik aldrig gevinsten hel og lykke

  SvarSlett
 13. Gratulerer alle sammen! Blir spennende å følge dere videre!

  SvarSlett

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere