12. jan. 2011

LO-utfordring: Gjør materialet ditt!

I dag kjører vi i gang med enda en spennende ekstrautfordring. Vi har klart å hanke inn en utrolig talentfull scrapper som lager de lekreste LO-er. Vi ville nemlig ha en utfordring kun åpen for LO-er. Vi får inn utrolig mange flotte kort, og vi er veldig glade for å ha truffet kortmakerene, men vi ønsker variasjon og allsidighet, så nå prøver vi å lokke til oss dere som lager LOer også. Og ikke misforstå, vi vil så klart også utfordre kortmakerene til å prøve seg på en LO! Dette blir spennende! :D

Vi har fått med oss Vibeke, som lager knallfine LOer i en særegen stil, hun bruker masse pynt og detaljer, men har likevel fokus på bildet og tittel. Noen ord fra Vibeke om utfordringen hun har laget for oss:

"Alle vi scrappere har muligheten til å kjøpe oss akkurat de sammescrappesakene og den samme pynten… Prima blomster, like thickers og den samme metallpynten og chipboardene. Kan det bli litt kjedelig i lengden?

Min utfordring er: Gjør det du kjøper til ditt eget!! La din layout bli unik. Alle kan kjøpe det samme som deg – gjør det du har kjøpt spesielt – og DITT. Skal du bruke thickers – ikke bare klistre dem på - GJØR NOE med dem først. Har du en tag du vil bruke – gjør den DIN først. Tenk kreativt – og tenk annerledes. "

Her er min løsning på utfordringen, detaljbilder finnes i
bloggen min.
På denne LOen har jeg malt med hvit maling og lilla Crackle Paint. Bølgepapp, mønsterark, tags, chipboard, metall, knapper osv. har alle fått en runde med dette.Etterpå har jeg pusset og gnikket på dem - slik at dem ble "mine". Bokstavene mine er helt vanlige thickers fra AC. Et skikkelig godt lag med CracklePaint - og litt søm gjorde at disse ble annerledes - og litt kulere enn det dem var. Den hvite blomsten til høyre på LOen har jeg laget selv - med en blonde og ståltråd (samme fremgangsmåte som Lene gjør her!) Den ble min - og helt unik.Prima blomsten jeg har brukt er delt i to - og brukt 2 forskjellige steder på LOen.Vi hos AS har latt oss utfordre, her er våre løsninger på oppgaven:

Anette


Trine LiseAnne


Marianne

Ragnhild

Vi håper at DU også lager et bidrag!
Om du gjør det kan du vinne denne lekre premien som Vibeke gir vekk:
Fristen for å levere din LO er tirsdag 22. februar kl. 23.59.

Masse lykke til!5 kommentarer:

 1. For en kanonutfordring , speielt for dem som ofte mekker å ordner alt selv fordi det skal være unikt , den her den må eg henge meg på

  SvarSlett
 2. Flott utfordring, så flotte LOer dere har lagd.
  Her kommer mitt bidrag :)

  SvarSlett
 3. En flott utfordring, og vakker inspirasjon fra DT :D Har kost meg med å lage et bidrag til denne!

  SvarSlett
 4. Så morsom og spennende utfordring. Flotte dt bidrag.

  SvarSlett

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere