27. aug. 2010

Høstnyheter

Vi her hos AS går en spennende tid i møte, og vi planlegger en spennende og morsom høst.
Det blir nok noen ekstra utfordringer, og samarbeid med andre parter som vi ser frem til.
Så det er bare å holde øynene åpne og ha Bazzilen klar.

Så noen nyheter fra en av våre flotte sponsorer, Ameline!

Høstnyheter
Sommer betyr ofte scrappepause til fordel for familie, venner og spennende feriemål. Men nå kjenner mange av oss at det begynner å krible i fingrene, og at hodet nesten sprenges av kreative ideer! Da er det kanskje ikke så ille at den ”typisk norske sommeren” preger store deler av landet med regn og mørke skyer…… ? For hva er vel koseligere enn å sitte inne med noe varmt i koppen og fortape seg i yndlingshobbyen, til lyden av regndråper mot vindusglasset…?
Ameline har nyhetene som gir deg inspirasjon til å komme i gang med nye, flotte prosjekter. Besøk oss på http://amelinescrapping.no/.


Bind din egen bok
Nå kan vi tilby lekre bokomslag fra 7gypsies! Modellene ”Roma” og ”Paris” har motiver som gjenspeiler navnene, og kommer i en flott vintage-inspirert utførelse. Sammen med bokringer og hullforsterkere i solid metall, vil dine egenlagde album og bøker holde seg pene i lang tid!
Ny serie
”Bremen” er en ny serie fra Vivi Gade Design! Arkene er i str. 30,5 x 30,5, og har mønstertrykk på begge sider. Bremen har delikate, fristende farger, og motiver som appellerer til de fleste av oss. Supert til scrapping av bl.a. barn og kjærlighet, men de mange nøytrale mønstrene gjør bruksområdene uendelige!

Kakepapir –stadig mer populært

Kakepapir har i lang tid vært populært hos mange scrappere, og stadig flere får øynene opp for denne flotte dekoren! Hos Ameline finner du kakepapir i forskjellige størrelser og fasonger. Og de koster fra bare 10 kr. pr. pakke!
I vår 10 kroners-kurv kan du dessuten gjøre et kupp på mange andre varer også!

Kartong i friske farger
Bazzill og annen kartong er selve basisen innen papirhobby. Hos Ameline har vi en uslåelig fast lavpris – fra 3 kr. pr ark! I tillegg til 30,5 x 30,5, har vi ensfarget og mønstret kartong i størrelsene A6 og A4


Gi oss din tilbakemelding
Amelines viktigste målsetting er å spille på lag med kundene, og gjøre dere maksimalt fornøyde. Dette målet forsøker vi å nå ved å tilby gode varer til lave priser og å yte best mulig service. Dette innebærer at vi strekker oss langt for å oppfylle den enkelte kundes ønsker og besvare enhver henvendelse på best mulig måte.
Derfor ønsker vi alle tilbakemeldinger velkomne! Vi behøver å høre hvordan du opplever Ameline - i positiv og negativ forstand – og hva du ønsker av en god scrappebutikk. Så nøl ikke med å gi oss dine synspunkter, og hjelp oss til å bli enda bedre!

Fortsatt god sommer og riktig god scrapping!
Med vennlig hilsen
Jeanette L. Svendsen fra Ameline.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere