12. sep. 2012

Utfordring # 51

Da er det på tide med en ny utfordring her i Anonyme Scrappere igjen.
I dag har vi en arti oppgave som kan brukes på så mange forskjellige kreasjoner.
Så her er det bare å la fantasien ta over. :)


Bruk produktet DISTRESS på ein elle anna måte. 
Kanskje på ein måte du aldri har brukt den på???sponsor:Gode Minner er en scrappe- og kortlagingsbutikk som har ligget i Tønsberg siden 2004.
Butikken byttet eiere sommeren 2010 og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste butikken når du vil ta vare på Gode minner og lage kort til dine Gode venner.
Vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og innholdsmessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et stort utvalg innen mønsterpapir, Bazzill, stempler, blomster, bånd, bling, og annet pynt og stæsj. Våre priser er absolutt konkurransedyktige, kom gjerne innom en tur og sjekk selv. Vi har nyheter på vei inn i butikken ukentlig og gjør vårt ytterste for å bli den mest koselige og beste scrappebutikken i Norge.
Vi holder kurs i både scrapbooking og kortlaging, for nybegynnere og viderekommende. Vi har butikktreff både vår og høst som er åpne for alle.
Vi kommer med nettbutikk, men inntil den er oppe og går kan du bestille varer via mail og vi sender til deg. Ønsker du kontakt med oss, kan du bare sende en mail på: 
post@godeminner.no eller ringe oss på tlf. 33 33 38 88. Følg oss gjerne på vår blogg http://godeminner2.blogspot.com der legger vi ut smakebiter og fristelser på noen av nyhetene som kommer inn. Lik oss også gjerne på Facebook. 
Med vennlig stempel- og scrappehilsen Monica & Hege

Mette 

Ragnhild


Elizabeth


aina

Hege
Ha en fantastisk dag videre, og lykke til med lek og morro med distress.
Klem fra AS jetene.
1 kommentar:

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere