13. mars 2012

Vinner av utfordring # 40

Da er fristen ute og det er kommet inn masse flotte bidrag. Både kort med et og flere tekststempler, og loer med både journaling og tekst stempel. Det er moro! Artig når det er så stor variasjon i det som blir innlevert:)

Sponsorene denne gangen er:
Så da er det tid for å vise de 3 flotte favorittene!


Denne kalenderen var jo bare så hærlig. Masse flotte detalje, lekre farger og så gjennomført. Å tekst stempelet var jo bare så lekkert, og passet perfekt på dette prosjektet.Nydelig kort med masse lag på lag. Elsker alle de blå detaljene og ikke minst sømmen. Tekst stempelet gjorde seg veldig på banneren.Lekkert kort med flere flotte tekst stempler. Likte godt at klokken var sentrum og pynt og tekst er samlet rundt det. Nydlig blomster oppsats.


Å da var det over til vinneren.


Men denne tøffe loen! Digger alt teksten som itillegg er skrevet for hånd. Her har det virkelig blitt dokumentert, noe som å vises med alle bildene i seriene. Digg med mist og maling, og ikke minst med tittelen i diverse farger og fonter.


Da kan favorittene og vinner smykke seg med button som ligger i sidebaren her og vinneren kan sende en mail til anonymescrappere@hotmail.com.

Tusen takk for alle som var med å deltok, å dere kan nå glede der til onsdag da det kommer en ny utfording!

3 kommentarer:

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere