22. aug. 2010

Nytt DT, og masse candy!

Da er vi klare for å presentere de nye medlemmene av vårt designteam! Vi var veldig usikre på hvor mange vi ville ha, men vi klarte ikke å kutte noen av disse, så vi endte opp med å bli sju stykker totalt. Og tro meg, selv om disse damene er utrolig flinke, så var det et veldig vanskelig valg. Det var mange som vi ikke hadde noe lyst til å kutte, men det måtte altså gjøres.

Vi er alle veldig spente på å komme i gang og bli kjent med hverandre, og løse oppgavene som kommer, både scrapperelatert og ellers. For å vise hvor fornøyde og spente vi er over vårt nye DT, så skal vi feire med masse candy! Alle medlemmene av designteamet har donert hver sin RAK. For å være med i trekningen, må du melde deg på via Inlinkz helt nederst. Du må også være følger av bloggen vår. Dersom du vil reklamere for RAK-ene våre så er det helt topp, men ikke nødvendig. Vi bruker random.org for å finne de sju vinnerne som stikker av med hver sin RAK. Det er åpent for påmelding helt til søndag 5. september kl. 12.00.

Så er vi klare for å avsløre hvem som er resten av vårt designteam!Hei! Jeg heter Anette, er 25 år og bor i Kragerø, sammen med min mann og våre to skjønne jenter på 2 og 4 år, og vår lille golden retriever:) Jeg begynte med scrapping i desember 2008, og da begynte jeg så smått å lage loer. Begynte med kortlaging i begynnelsen av 2010. Jeg elsker alt som har med papir å gjøre, og setter meg ned så fort muligheten byr seg! Jeg liker å lage kortene mine ganske enkle, mens loene mine er litt mer "rotete" med lag på lag! Brunt og rosa er favorittfargene å scrappe i, og har jeg crackle paint og bølgepapp, så er scrappekvelden min komplett!Mitt navn er Anja og jeg har laget kort og andre kreasjoner siden 2006, de siste årene har det tatt litt mere av enn tidligere. Mye er takket være at jeg har arbeidet for Papirplaneten i Sogndal.
Jeg syns det er litt vanskelig å definere stilen min, men er glad i å pynte med alt fra bling til blomster, blonder og stasj. Jeg er svak for rosa og det sukkersøte.
Jeg er såå glad og stolt for å få bli med som designer hos Anonyme Scrappere. Gleder meg stort til å få delta og bli kjent med alle. Håper på å få inspirere med mine kort og kreasjoner.Jeg heter Camilla, er 26 år og bor på Gjøvik sammen med samboer og vår sønn på ett år.
Jeg begynte såvidt med scrapping høsten -08, hadde en lang pause, og fortsatte for fullt sommeren -09.
I det siste har det vært mest kort jeg har laget, men lager også LO-er, esker og andre ting.
Jeg får stadig nye ideer og inspirasjon til ting jeg vil lage, det er jo en uendelig scrappeverden der ute, og jeg elsker denne hobbyen!
Jeg har ingen spesiell stil, liker nesten alt og vil gjerne prøve nye ting. Jeg har lyst til å være en allsidig scrapper!


Jeg heter Marianne, er gift, bor på sørvestlandet , og er helt fortapt i papir og lim. Jeg starta så smått i 2005, og har måttet tatt mange ufrivilllige, tildels lange pauser siden da, men heldigvis så lærer man hele tiden uansett . Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle for 'min stil', men jeg lager nok mest ting med rene, systematiske linjer, elsker blomster , og da spesielt roser. og jeg har nok en forkjærlighet for vintage. Jeg har hovedsakelig laget kort og dekorert ting.
Det store med denne hobbyen er jo at man egentlig kan bruke den på alt fra kakedekor ,til interiør og gaver. Så det er det jo ingen ende på hva man kan skaffe seg av ting man 'må' ha, og det kan til tider være 'slitsomt'.

Hei! Trine Lise heter jeg. Jeg er ei 30 år "gammel" jente med kronisk scrappesyke.Jeg får automatisk får litt puste besvær når jeg befinner meg for langt unna hobby rommet mitt.Man kan trygt si at jeg har landet hardt med begge bena i denne hobbyen, og her trives jeg som plommen i egget. Jeg oppdaget scrapping i 2006 og startet med å lage LOer. Pusla litt med det en stund til jeg tilfeldigvis ble med på et kortlagings kurs på Unik Hobby desember 2008.Da var det gjordt... Rundt meg florerer det av papir, blekk, stempler, silkebånd, knapper, blonder og alt mulig utstyr som følger med denne hobbyen. Jeg har mest sansynligvis mer utstyr enn noe fornuftig menneske trenger, men lysten på å kjøpe mer gir seg ikke og jeg gir ingenting tilbake. For tiden går det mest i kortlaging og esker, men har ambisjoner om å scrappe litt bilder fremover også For å si hvordan stil jeg har så er det nermeste jeg kommer "rent og enkelt".Jeg lager det som faller meg inn og blir veldig innspirert av f.eks. et ark jeg ser, en flott skisse, en farge kombinasjon jeg liker eller kansje noe jeg ser på tv.Kan hente innspirasjon hvor som helst, må bare titte seg litt rundt :)
Jeg er utrolig stolt over å få være med i et så dyktig team som Anonyme Scrappere og gleder meg til å vise frem hva jeg er god for.


Dette er altså de nye jentene våre. Flotte damer, ikke sant? ;)
Og dersom dere vil besøke bloggen deres finner dere dem i sidebaren, klikk på bildet så havner du på deres egen blogg.

Så over til RAK-ene.

Anette gir bort dette:


Camilla gir bort dette:
Marianne gir bort dette:Trine Lise gir bort dette:
Anne gir bort dette:


Anja gir bort dette:

Ragnhild gir bort dette:

Da gjenstår det bare å ønske de nye jentene velkommen, og lykke til til alle som vil være med i trekningen av RAK-ene. Fortsatt god søndag! :)

23 kommentarer:

 1. Gratulerer til DT jentene! Gleder meg til å se hva dere inspirerer med!

  SvarSlett
 2. Tillykke til alle I nye DT-piger. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad I finder på herinde.

  SvarSlett
 3. Gratulerer til alle de nye DT medlemmene !!
  Spennede å se hva dere skal inspirere oss med :)

  SvarSlett
 4. Velkommen til det nye DT. Glæder mig rigtig meget til at følge hvad der sker på bloggen.

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye, alle sammen :) Gleder meg masse til å se alt det fantastiske som kommer her etterhvert :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse alle sammen:-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer alle nye DT jenter:)
  Gleder meg til å se hva dere lager framover:)

  SvarSlett
 8. Tillykke til alle de "udvalgte". Det blir spænnende at følge denne blog fremover.
  kh Dorte

  SvarSlett
 9. tillykkr alle piger, spændende hvad der sker herefter

  SvarSlett
 10. Velkommen og lykke til.
  Gleder meg til å følge med videre.

  SvarSlett
 11. Lykke til som DT'er alle sammen! Gleder meg til å se alt det lekre dere inspirerer med.
  Klem Turid :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer alle DT'er!!!
  Lykke til!!

  SvarSlett
 13. Gratulerer til alle de nye DT-medlemmene :) Lykke til !

  SvarSlett
 14. Gratulerer til alle de nye Design Team medlemmene.. :)

  SvarSlett
 15. Gratulere så mye, alle sammen! Gleder meg til å bli inspirert av dere :) Nå skal jeg ta meg en runde gjennom bloggene deres!

  SvarSlett
 16. Gratulerer så mye med plass på design teamet!
  Det blir spennende å se hva fint dere lager!
  Klem Wenche :0)

  SvarSlett
 17. Gratulerer alle sammen! Så spennende :D Gleder meg masse til å følge med på alt hva dere lager fremover, og kommer så absolutt til å bli inspirert av et så flott Design team ;)

  SvarSlett
 18. Tillykke allesammen - glæder mig til at følge bloggen fortsat:-)

  SvarSlett
 19. Gratulerer alle sammen!

  SvarSlett
 20. Herlig DT, gratulerer alle sammen.
  Jeg har lagt link til RAK med bilde av banneret deres i sidebaren, håper det er bra nok.
  Klem Hege.

  SvarSlett
 21. hei.gratulerer så mye alle sammen.
  en kjempefin blogg.
  klem ann kristin.

  SvarSlett
 22. Nice, linket til bloggen, blitt følger :)))

  SvarSlett
 23. Gratulerer så masse med en flott blogg og jeg sier bare Oi oi oi så masse lekkert:) Da har jeg laget ett innlegg på bloggen min:)

  SvarSlett

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere