19. juli 2010

Utfordring # 2

Da var utfordring #1 over av, og vi er superfornøyde. Tenk at vi fikk over 50 bidrag, det er jo helt utrolig! Tusen takk til alle for at dere deltar. Nå gjenstår det bare å finne vinnerne, og det ser ut som det blir litt av en jobb å velge mellom alt det fine dere lager. De to som vinner blir publisert på fredag, sammen med et knippe favoritter.

Så kjører vi i gang med utfordring #2. Vi har en skisse til dere denne gangen.Skissen er bare til inspirasjon, så dere har lov til å vri og vende akkorat som dere vil. Det er lov til å bruke bare deler av skissen, eller følge den slavisk. Det kan lages bokser, kort, LO-er, eller hva som helst, så lenge vi kan ane at skissen er der på et vis.


Sponsor denne måneden er Glue Dots. De har sponset oss med materiale og de skal sponse premien til vinneren av utfordringen. Vi fikk desverre ikke materialet for nå nylig, men her er bilde av premien. Vi i DT har mottatt en tilsvarende pakke hver, som vi skal teste til neste utfordring. Vi har begge god erfaring med Glue Dots fra før, det er lett å bruke og man slipper å vente på at lim tørker. Og en scrapper får jo aldri for mye lim. ;)

Her er våre løsninger av skissen:


Anne


RagnhildDa ønsker vi dere alle lykke til, og venter spent på å se hvordan dere løser oppgaven.
Bidragene leveres som vanlig i InLinkz, "oppskrift" finnes i sidebaren om noen plages.

5 kommentarer:

 1. Heisan!
  Skjønner ikke åssen jeg har fått det krysset under bidraget mitt....har vel gjort en feil da. Spennende med utfordringer.

  SvarSlett
 2. Det lurte jeg også på (ang. krysset), men tipper det er der slik at du kan fjerne bidraget ditt selv om du av en eller annen grunn ikke vil ha det der lenger.

  Veldig flott skisse! Gleder meg til hver utfordring dere legger ut :)

  SvarSlett
 3. Hmm, ser jeg muligens er for sent ute med mitt bidrag, det står "collection closed". Var ikke fristen tirsdag kl. 19?? Her er bidraget mitt i alle fall..
  http://marianneshobby.blogspot.com/2010/08/pirate-edwin.html
  Kjempefin skisse!!

  SvarSlett
 4. Beklager dette altså, men har satt den 2 aug og ikke den 3 aug som det skulle være.
  Men har retta opp i det nå. :)
  Tusen takk for at du sier ifra.

  SvarSlett

Tusen takk for at dere deltar hos oss i Anonyme Scrappere